Skip to main content
Kundhistorier

CAD-assistenten effektiviserar och ökar kvaliteten i tillverkningsindustrin

By November 1, 2022November 29th, 2022No Comments

Vi på T&S Engineering Intelligence är glada att ha Väderstad AB som en av våra första kunder. Väderstad är ett av världens ledande företag inom jordbearbetning, sådd och precisionssådd. De har framgångsrikt använt vår CAD-assistent för att spara tid och resurser under design- och tillverkningsprocessen .

CAD-assistenten är en AI-granskare som bland annat kan undersöka designritningar och tekniska underlag. Assistenten utför repetitiva uppgifter som annars görs av en människa. AI-granskaren gör processen snabbare, leder till färre fel och minskar stressen i granskningsarbetet.

Enligt Marcus Zwörner, produktutvecklare på Väderstad, tillför CAD-assistenten extra kvalitet och effektivitet i företagets arbetsflöde för ritningsskapande.

– Samarbetet med T&S har varit fantastiskt. De förstår potentialen i sin teknik och drivs av att lyckas med sin uppgift, säger Marcus.

Vi på T&S ser fram emot att fortsätta samarbetet med Väderstad och att hjälpa till att ta deras innovationer till nästa nivå. Vi fortsätter arbeta med att implementera ännu fler designfunktioner i CAD-assistenten, så att verktyget kan ge ännu fler förslag på egen hand.